Rosiro

WebShop

WebMans shop är en lättskött, men ändå kraftfull modul i systemet. Den har enkla och intuitiva verktyg för redigering av produkter, kategorier, kollektioner, ordrar, lager och innehåll av olika slag med många unika finesser. Den hjälper att hålla ordning på varulagret och priserna aktuella.

Du hanterar bilder, symboler och märkningar (t ex miljö- eller certifiering). Du bygger en helt unik databas av egenskaper som dina produkter har, varierar priser efter vilka egenskaperna är om det behövs.

Varorna lägger du upp direkt på webbplatsen. Du har automatiskt koll på hur många enheter som finns i lagret så att ingen kan köpa en vara som är slut. Varje produkt har så många olika egenskaper som du själv vill att den ska ha, t ex färg, storlek eller annat. Varje produkt kan ha flera bilder kopplade till sig, t ex olika vinklar, färger eller storlekar. När bilderna laddas upp sparas de automatiskt för tumnagels-, översikts-, eller detalj-visning. Produkterna får även automatiskt genererade produktblad i PDF-format för snygga utskrifter.

Betalning i webbshopen

Systemet har betalningsmöjligheter som kort (VISA, MasterCard etc), internetbank, förskottsfaktura, säker garanterad faktura eller betalning via SMS för mindre summor.

© 2019 Rosiro webbsystem Logga in