Rosiro

Kommentarer om WebMan

Här kan du kommentera och skriva vad du tycker om Rosiro WebMan, eller annat innehåll på webbplatsen.

Namn

Kommentar

Kerstin Wikström

2016-04-20

Tusen tack för hjälpen Rolf! När man är helt vilse i nätrymden och beredd att kasta in handduken och kasta ut datorn, så är det otroligt skönt att inte bli idiotförklarad utan istället bli vänligt och lugnt bemött och få förklaringar på de frågor man knappt vågar ställa. Dessutom gjorde du så att min dator blev mycket lätthanterligare!!!

Gitte Pålsson

2016-03-13

Tack Rolf! För både skapande (2007) och nu uppdatering av min hemsida: www.gitte.nu samt: www.curacultura.se. Hemsidorna fungerar bra, snygg design och lätta att uppdatera. Ett bra serviceavtal gör att jag också lärt mig och lär mig ständigt nya saker. Jag är glad att jag satsade på ett nytt samarbete och två års avtal för att jag lättare ska hålla min hemsida uppdaterad.

Kebba Landing Sonko

2016-03-04

Hemsidan är utmärkt och pilsnabb. Jag är nöjd och stolt över dig och tusen tack för allt hjälp med min hemsida. Rolf Still going strong, keep it up

Mia

2016-02-29

Bra :-D

Kari Sjöstrand

2016-02-05

Hemsidan fungerar utmärkt och det allra bästa är den alltid snabba och mycket välvilliga och effektiva servicen som jag får om det är något jag inte klarar av att göra själv när jag vill ändra något eller uppdatera sajten. Tack Rolf!

© 2018 Rosiro webbsystem Logga in